zaterdag 3 oktober 2020 zondag 4 oktober 2020
Andere

's werelds wonderbaarlijke wondermooie wensmachine

defect

In 's werelds wondermooie wonderbaarlijke wensmachine kan u al uw wensen in vervulling laten gaan. U wandelt binnen en moet twee simpele vragen beantwoorden. Hoe heet u (met uw voornaam hebben we genoeg) en wat is uw wens die u wilt vervullen. U schuift deze in de machine en dan doet deze het werk. U gaat naar huis met een geweldige beleving om nooit te vergeten en, mocht u het wel vergeten, een herinnering aan de wens.

UPDATE VAN DE ORGANISATIE
Deze machine is al enkele jaren in gebruik en heeft zijn beste tijd gehad. Wij staan als organisatie niet in voor half afgewerkte wensen of afkooksels van dromen.

Zaterdag 3 oktober
13u00 18u00
Zondag 4 oktober
13u00 18u00

??
??
3500 Hasselt
Belgi√ę

In onze machine (een constructie van hout, te vergelijken met pashokje/stemhokje/photoboot ingekleed met oude computers en technologie) loop je als toeschouwer binnen. Je moet een kaartje invullen met je voornaam en je wens. Dit moet je in de machine steken (gleuf naar de illustrator en schrijver). Deze maken daar dan een haalbare versie van terwijl de machine geluiden maakt. Deze prent wordt afgedrukt op een kaartje en teruggegeven door een andere gleuf. De machine geeft aan dat de droom geweigerd is en er haalbare versie wordt uitgeprint. (Voorbeeld: de lotto willen winnen, dan wordt de haalbare versie gemaakt waar je het wint in rosse centen).
De machine staat best in een deurgat/doorgang. In de kamer zijn internet, stopcontacten, een tafel en twee stoelen nodig.

De activiteit is kindvriendelijk