Zin om je schouders mee onder het tekenfestival te zetten? Graag! We zijn nog op zoek naar fotografen, vlotte praters, productie medewerkers, acteurs …

Productiemedewerkers / helpende handen
Productiemedewerker is een ruim en abstract begrip. Maar hou je van variatie of werk je graag met je handen? Dan is deze functie zeker iets voor jou! Onze productiemedewerkers zijn multi-inzetbaar en kunnen wat van alles. We zijn op zoek naar vele verschillende profielen. Hierbij denken we aan mensen voor de opbouw en afbraak, chauffeurs, handige harry’s, koeriers …

Fotografen
Drawing Days werkt niet op een vaste plaats maar is alom aanwezig op verscheidene plaatsen in Gent. We willen elke activiteit, groot en klein, in beeld te brengen. Hiervoor zijn we op zoek naar een team fotografen. Wat ervaring is vereist, kennis van een fotobewerkingsprogramma is een grote surplus.

Vlotte praters
Enkele dagen vóór Drawing Days van start gaat, pakken we uit met de portrettenfabriek en het 3-gaten-tattoosalon in de Krook. In deze installaties nemen tekenaars plaats die een gepersonaliseerd portret/tattoo bezorgen aan bezoekers of passanten. Hiervoor zoeken we nog een persoon die ondersteunt door passanten te informeren over Drawing Days.

We zoeken ook vrijwilligers om tijdens het evenement aan de infopunten programmabrochures en flyers uit te delen van zowel Drawing Days als de Window Walk. Hierbij is het de bedoeling om mensen te informeren en de weg te wijzen.

En in de Gentse musea gaan ‘onderzoekers’ een conversatie aan met de bezoekers. Wie zoeken we? Mensen die vlot kunnen praten, ietwat acteerervaring hebben, een grote portie menselijke interesse en een beetje marktkramersgehalte.

Aanbod
Drawing Days biedt een vrijwilligersvergoeding (30 euro/dag), catering, fantastische ontmoetingen, praktijkervaring en een onvergetelijke ervaring bij een internationaal tekenfestival. Daarnaast kan je tijdens vrije momenten deelnemen aan één van de vele activiteiten.

Contactpersoon: Jatse Behaeghe
Reageren voor: 22/09/2017

Zin om mee te helpen? Bel zo snel mogelijk naar +32 471 65 85 68 of mail jatse@kunstwerkt.be.