Word vrijwilliger!

Zin om je schouders mee onder het tekenfestival te zetten? Graag! We zijn altijd op zoek naar fotografen, vlotte praters, productie medewerkers, acteurs …

Productiemedewerkers / helpende handen
Productiemedewerker is een ruim en abstract begrip. Maar hou je van variatie of werk je graag met je handen? Dan is deze functie zeker iets voor jou! Onze productiemedewerkers zijn multi-inzetbaar en kunnen wat van alles. We zijn op zoek naar vele verschillende profielen. Hierbij denken we aan mensen voor de opbouw en afbraak, chauffeurs, handige harry’s, koeriers …

Fotografen
Drawing Days is alom aanwezig op verscheidene plaatsen in Oostende. We willen elke activiteit, groot en klein, in beeld te brengen. Hiervoor zijn we op zoek naar een team fotografen. Wat ervaring is vereist, kennis van een fotobewerkingsprogramma is een grote surplus.

Vlotte praters
We zoeken ook vrijwilligers om tijdens het evenement aan de infopunten programmabrochures en flyers uit te delen van zowel Drawing Days als de Window Walk. Hierbij is het de bedoeling om mensen te informeren en de weg te wijzen.

Aanbod
Drawing Days biedt een vrijwilligersvergoeding (30 euro/dag), catering, fantastische ontmoetingen, praktijkervaring en een onvergetelijke ervaring bij een internationaal tekenfestival. Daarnaast kan je tijdens vrije momenten deelnemen aan één van de vele activiteiten.

Zin om mee te helpen? Mail lukas@kunstwerkt.be