Drawing Days komt eraan!

Het jaarlijkse tekenfestival The Big Draw is back, maar in een geheel nieuw jasje. Het doel is geniaal en eenvoudig: iedereen aan het tekenen krijgen.

Dit jaar is Gent aan de beurt om het tekenmateriaal boven te halen.

Doe je mee?

In het laatste weekend van september 2017 toveren we Gent om tot een waar tekenparadijs. Drie dagen lang kan je zelf tekenen, overal in de stad. Gewoon gezellig op een bankje een schets maken of andere tekenaars hun werk bewonderen: er is voor elk wat wils! Ontdek tientallen tekenactiviteiten in de stad.

Wat er allemaal te doen is vind je op de website onder Programma en vanaf begin september in de festivalkrant. Er staan meer dan 110 tekenactiviteiten op het programma, verspreid over hartje (én de rand van) Gent.

Om een idee te krijgen van wat er te doen is…

… de Bijlokesite wordt het festivalcentrum met heel diverse activiteiten, alle musea zullen samen met een kunstenaar aan de slag gaan, de Window Walk zal zijn sporen nalaten in het centrum, de galeries openen hun deuren lekker vroeg tijdens Gent Matinee, je kunt zwierend tekenen onder de stadshal, kinderen kunnen zoeken naar de gekke figuur Wasco in de stad, je kunt in de prachtige plantentuin aan het werk en zo veel meer!