Kunstwerkt organiseerde in het verleden 3 grote tekenfestivals onder de noemer ‘The Big Draw’. Dit deden we in Gent, Antwerpen en Leuven. De inspiratie om tekenen in de maand oktober te vieren kwam van The Campaign for Drawing, de organisatie die The Big Draw op poten zette in Londen.

In 2016 kozen we ervoor één tekendag te organiseren. Tijdens Drawing Day in Hasselt zetten we een dag lang via workshops iedereen aan het tekenen.

We kozen in 2017 opnieuw voor een meerdaags tekenfestival, met een nieuwe naam: Drawing Days. Van 29 september tot en met 1 oktober 2017 werd de stad Gent omgetoverd tot een tekenparadijs.

In 2018 organiseren we Drawing Days in Oostende! De stad wordt van 28, 29 en 30 september ingepalmd door tekenactiviteiten. Kom zeker langs en doe mee.

Contact

Drawing days is een initiatief van KUNSTWERKT, het aanspreekpunt voor de actieve kunstbeoefenaar in Vlaanderen.

Heb je nog vragen of suggesties? Neem gerust contact op met ons.

Marianne Sneijers – projectverantwoordelijke
marianne@kunstwerkt.be

Lukas De Block – communicatie
lukas@kunstwerkt.be

Bijlokesite
Bijlokekaai 7C
B-9000 GENT

T +32 09 235 22 70
F +32 09 235 22 76

www.kunstwerkt.be

Atelierbezoeken, informatie, workshops of expomaterialen: voor deze en veel andere zaken kun je bij KUNSTWERKT terecht. Via ons tweemaandelijks magazine KUNSTLETTERS, eigen publicaties, onze website en Facebook houden we je op de hoogte van activiteiten op het vlak van de beeldende kunsten.