DRAWING DAYS IN JOUW STAD OF GEMEENTE?

Heb je interesse om zelf een tekenfestival te organiseren? Wil je het concept van Drawing Days overnemen? Contacteer ons via marianne@kunstwerkt.be.

Andere steden organiseerde reeds boeiende tekendagen! Hieronder zie je een glimps van hun initiatieven.

Waregem Tekent, 29 april 2018

In het kader van de Week van de Amateurkunsten organiseerde Stad Waregem een tekennamiddag op zondag. Iedereen (ook niet ervaren tekenaars) werd uitgenodigd op verschillende locaties te tekenen en schetsen. Dit initiatief werd op gang gezet door Urban Sketcher Dirk Lefebvre en werd ondersteund door de Stedelijke Kunstacademie en de Waregemse kunstkringen.

Meer info over het evenement vind je op de website van de stad. Mogelijks volgt er een tweede editie. Volg de Facebook-pagina om op de hoogte te blijven.

Drawing Days Dilsen-Stokkem, 25 september 2017

Van 30 september tot en met 21 oktober werd Dilsen-Stokkem omgetoverd tot een waar tekenparadijs. Het doel van het DRAWING DAYS tekenfestival is simpel: iedereen aan het tekenen krijgen.

In de bib van Dilsen-Stokkem deden ze dat met een grote aandacht voor hun stripcollectie. Zelf tekenen en genieten van tekeningen, daar draait het om.

Alle informatie over dit evenement staat op hun website. Of er nog een editie volgt, is nog niet duidelijk. Volg de Facebook-pagina om op de hoogte te blijven.