The Official Drawing Data Research Lab

T.O.D.D.R.L. in de Gentse musea

29, 30 september en 1 oktober

Gentse musea - ,

Tijdens Drawing Days kan je in de Gentse musea deelnemen aan een tekenactiviteit. Maar daar blijft het niet bij: ook de onderzoekers van het gerenommeerde instituut ‘The Official Drawing Data Research Lab’ (T.O.D.D.R.L. voor de vrienden) slaan hun tenten op in de Gentse musea.

T.O.D.D.R.L. voert ludiek en interessant onderzoek rond tekenen. De onderzoekers hebben één prangende vraag voor iedere bezoeker en zijn ongelofelijk benieuwd naar alle antwoorden. De korte vraag blijft voorlopig geheim, maar is extreem leuk (aldus de onderzoekers) en gaat natuurlijk over tekenen.  

Je nieuwsgierigheid geprikkeld? Kom af en beantwoord de nu-nog-geheime-vraag, het duurt niet lang. Jouw bijdrage aan het onderzoek is van onschatbare waarde. Lees dit dus als een oproep tot massale deelname!

Na het intensieve weekend waarin het onderzoek plaatsvindt, zal T.O.D.D.R.L. de gegevens vakkundig verwerken. Enkele weken na het festival geven de onderzoekers de resultaten vrij. Baanbrekende resultaten worden verwacht en zullen te vinden zijn op www.drawingdays.be.

Deelnemende musea: Design Museum Gent, STAM, Museum Dr. Guislain, Gents Universiteitsmuseum – Plantentuin, Huis van Alijn (enkel op zaterdag), S.M.A.K. (enkel op zaterdag), MIAT (enkel op zaterdag), Sint-Pietersabdij (enkel op zondag), MSK (enkel op zondag) en De wereld van Kina: de Tuin (enkel op zondag). Meer info: www.degentsemusea.be/.

Betalen

Deze activiteit is gratis.

Reserveren

Er is geen reservatie nodig.

Leeftijd

Van 1 tot 99