Larissa Viaene tekent onder poëtische begeleiding van Siel Verhanneman

Kunst in Huis

30 september (14:30 – 16:00)

Kunst in Huis Gent (1e verdieping Sint-Pietersabdij) - Sint-Pietersplein 9, Gent

Larissa Viaene – illustratrice, beeldend kunstenares en performer – geeft speciaal voor het tekenfestival bij Kunst in Huis Gent een performance met schrijfster Siel Verhanneman. Samen brachten Larissa en Siel de dichtbundel ‘Als ik stil ben heb ik een bos in mijn hoofd’ uit. Terwijl luisteraars door Siel worden meegenomen op een poëtisch avontuur, gaan de toeschouwers samen met Larissa op visuele ontdekkingsreis doorheen haar (live) tekeningen.

Wie tijdens Drawing Days klant wordt bij Kunst in Huis en een illustratie in huis haalt, ontleent de eerste twee maanden GRATIS. Een korting van maar liefst 20 euro.

Extra informatie

Drawing Days is de ideale gelegenheid om de première van Larissa Viane - illustratrice, beeldend kunstenares en performer - bij Kunst in Huis te vieren. Zowel Larissa's grafiek als tekeningen zijn vanaf dan ook te huur bij Kunst in Huis.

ACTIE: Wie tijdens 'Drawing Days' klant wordt bij Kunst in Huis en een illustratie in huis haalt, ontleent de eerste twee maanden GRATIS. Een korting van maar liefst €20.

Betalen

Deze activiteit is gratis.

Reserveren

Er is geen reservatie nodig.

Uitvoerende organisatie

Kunst in Huis

Leeftijd

Van 1 tot 99

Beeld

Simon Verschelde