Kookkunsten in de Romestraat

Workshop recepten tekenen

30 september 10:00-17:00

Mu.ZEE - Romestraat 11,

Om lekker te koken heb je geen honderd ingrediënten nodig, of dingen die moeilijk te vinden zijn. Met wat je thuis in de koelkast staan hebt, kan je de lekkerste dingen uitproberen. Onze kok vroeg de buren naar hun favoriete ingrediënt en stelde daarmee enkele eenvoudige en lekkere schotels samen. Nu is hij op zoek naar creatievelingen die het resultaat willen proeven én de bijhorende recepten willen tekenen. Dankzij je tekening kan je de heerlijke en fantasierijke gerechten daarna ook thuis uitproberen. Kriebelt het om te komen tekenen en proeven?

Extra informatie

Mu.ZEE in Oostende beschikt over een uitzonderlijke collectie moderne en hedendaagse kunst van Belgische kunstenaars of kunstenaars die in België wonen en werken. In onze museumvleugel zijn twee grote namen samengebracht nl. James Ensor en Léon Spilliaert. Recent kreeg Mu.ZEE een tweede museumvleugel, volledig gewijd aan de bekende filmanimator Raoul Servais.
Mu.ZEE volgt actief het internationaal kunstgebeuren via het tentoonstellingsprogramma met verbindingen naar het collectiebeleid.

Betalen

Deze activiteit is gratis.

Reserveren

Er is geen reservatie nodig.

Uitvoerende organisatie

Mu.ZEE

Beeld

Mu.ZEE_illustratieNinaVandeweghe