Kijkende Wijk

Kijk! De Bloemekenswijk kijkt naar jou.

29 september (17:00 – 20:00)
30 september (10:00 – 12:00)

Buurtcentrum Bloemekenswijk - Frans Van Ryhovelaan 119, Gent

Fantasie kan zelfs dagdagelijkse voorwerpen tot iets nieuws omvormen. Wat als een boom ogen had? Met welke expressie zal een volle vuilnisbak naar voorbijgangers kijken? Stel je voor dat jouw voordeur je een blik teruggeeft… wat voor blik is dit dan? We nodigen je uit om collectief de identiteit van de Bloemekenswijk te bedenken. We tekenen ogen op stickers, daarna plakken we ze op in de buurt. Kunstenares Anyuta Wiazemsky geeft extra uitleg en toont voorbeelden. Iedereen kan op eigen maat tekenen, van gemakkelijk tot moeilijk.

Extra informatie

Tekenen is een universele taal die voor dialoog kan zorgen. Met ’Kijkende Wijk’ willen we buurtbewoners aanmoedigen om identiteit aan de wijk te geven en hierover in dialoog te gaan.
We komen samen in het buurtcentrum om de ogen te tekenen. Kunstenares Anyuta Wiazemsky geeft extra uitleg en toont voorbeelden. Iedereen kan op eigen maat tekenen van gemakkelijk tot moeilijk. We voorzien voorbeelden om inspiratie uit te putten.
Achteraf worden de ogen in de buurt opgehangen. Je mag het zelf kiezen welk voorwerp je een nieuw leven en gemoed wilt geven.

Betalen

Deze activiteit is gratis.

Reserveren

Reservatie is nodig voor 29/09/2017.

Reservatie is niet noodzakelijk, maar wel gewenst.
Inschrijvingen via:
Aline: aline.chiers@stad.gent of 0477 98 67 49
Anyuta: anyuta@wiazemsky.eu

Uitvoerende organisatie

Anyuta Wiazemsky

Leeftijd

Van 1 tot 99

Beeld

Anyuta Wiazemsky