KIDScinema tekent!

1 oktober (10:30 – 12:30)

KASKcinema - Bijlokesite, Godshuizenlaan 4, Gent

KIDScinema zijn maandelijkse filmvertoningen in KASKcinema voor kinderen van 3 jaar en ouder, waarbij we kinderen en hun ouders kwaliteitsvolle en originele filmpjes die buiten het reguliere en/of commerciƫle circuit vallen laten ontdekken.
Naar aanleiding van Drawing Days zullen we deze KIDScinema volledig aan tekenen wijden. Van origineel getekende animatiefilms, tot live action filmpjes over de vele mogelijkheden van het tekenen, met aansluitend een passende workshop.

Tijdens Drawing Days staat KIDScinema helemaal in het teken van tekenen! Eerst ontdek je origineel getekende animatiefilms en live action filmpjes over de vele mogelijkheden van tekenen. Een uurtje later kan je meedoen met de workshop van Sofie De Mol. Tijdens deze workshop van 40 minuten onderzoeken we verschillende materialen om mee te tekenen en proberen we onze favoriete scene uit de filmpjes uit te beelden.

Extra informatie

KIDScinema zal plaatsvinden op zondagvoormiddag 1 oktober.
- Vanaf 10u30: Filmpjes in de cinema (duur: ongeveer 40 minuten + inleiding en pauze)
- Vanaf 11u30: workshop olv Sofie De Mol (duur ongeveer 40 minuten): We onderzoeken verschillende materialen om mee te tekenen en proberen zo onze favoriete scene uit de geziene filmpjes uit te beelden.

Adres: Godshuizenlaan 4 (Bijlokesite)

Betalen

Deze activiteit is betalend.

Kinderen: 3 euro
Volwassenen: 5 euro

Cash ter plaatse betalen

Reserveren

Er is geen reservatie nodig.

Uitvoerende organisatie

KASKcinema

Leeftijd

Van 1 tot 99